Opgave wedstrijden

Opgave klassement 2023
Het nieuwe kaatsseizoen staat weer voor de deur! Er is een mooie agenda opgesteld voor 2023. Ook dit jaar kan je weer meestrijden voor de felbegeerde klassementsbekers en de leuke extra prijzen. Er zijn negen seniorenwedstrijden. Om aan het klassement mee te doen moet je aan minimaal 5 wedstrijden meedoen. Je kan je voor het klassement opgeven door het formulier (onderaan deze pagina) in te vullen en op te sturen naar info@federatiedongeradeel.nl voor 13 april.

Opgave wedstrijden
Je kunt je opgeven via de KNKB website voor de beschikbare wedstrijden. Houd je bondsnummer bij de hand. Klik op de onderstaande link om website te openen:

https://www.knkb.nl/wedstrijden

Hier zijn alle andere wedstrijden te vinden door heel Friesland.

Let op: opgeven via https://www.knkb.nl/wedstrijden . Je kunt je nu alleen nog als KNKB-lid opgeven. Houd dus je bondsnummer bij de hand. Deze is op te vragen bij je vereniging. Mocht het opgeven echt niet lukken stuur dan een mail naar info@federatiedongeradeel.nl. Opgave via de knkb website kan tot en met de aangegeven datum.

Vergeten op te geven en wil je wel kaatsen? Neem dan contact op met 1 van de leden van de klassementen commissie of de vereniging.