Uitslagen Hantum

12 jun
Zaterdag 11 juni ging om 13.00 uur de wedstrijd los op het Kaatsveld van Hantum. Het miezerde wel steeds een beetje maar gelukkig bleven de buien uit. Mooi weer om een balletje te slaan want het was niet te warm en niet te koud, geen wind dus ideaal kaatsweer.
Bij de A Klasse waren 4 parturen van elk 3 heren. Er werd mooi gekaatst maar niemand kon aan de winnaars komen want ze wonnen alle wedstrijden. Was toch nog wel even spannend want de runnerup had maar 2 earsten te kort voor de krans.

Bij de B Klasse waren er 7 parturen. ( 5 van 3 heren en 2 van 2 heren ) . Ook hier werd mooi gekaatst en moesten ze vol aan de bak om te winnen. Het werd wel spannend gemaakt. Ondanks dat ze met zijn tweeën waren speelde ze iedereen van het veld.

A-klas

A- klas A- klas 2

B-klas

B-klasB-klas 2 B-klas 3

Dames

Dames 2 Dames

Voor actie foto’s kun je even kijken op de facebookpagina van de K.V. de Kletsers

https://www.facebook.com/kvdekletsers/?fref=ts

uitslagen standen Hantum 10 juni

 

 

Muurkaatsen

13 dec
Muurkaatsen Dokkum
Deze variant van het kaatsen is internationaal bekend als One Wall Handball. 
Ter kennismaking wordt er woensdagmiddag 9 december een clinic voor de jeugd gegeven door Miranda Scheffer in sporthal de Trimmer.
Deelname aan de clinic voor de jeugd is gratis.
Aanvangstijden hangen af van aantal deelnemers.
Kaatsvereniging Oostergo te Dokkum begint woensdag 6 januari met trainingen muurkaatsen voor kinderen vanaf groep 3 tot ± 16 jaar.
En natuurlijk houden we een echt Wall Ball Toernooi.
Dinsdag 15 december vanaf 20.00 uur is er een clinic voor senioren zowel dames als heren. Deze wordt gegeven door Kees van der Schoot.
Meer informatie over trainingen voor senioren na de clinic.
Deze clinics en trainingen zijn niet alleen voor de leden van KV Oostergo maar voor alle belangstellenden uit NO Friesland.
Meer informatie op http://www.onewallhandball.nl/
Opgave voor de clinic tot dinsdag 15 december 18.00 uur.
Opgave voor de trainingen voor de jeugd t/m 31 december. Bij simongrijpstra@knid.nl