Stimuleringsprijs jeugd 14-16 jaar

Beste kaatsers van de jongens en meisjes categorie,

Het bestuur van de federatie heeft in 2018 besloten om als extra prijs een stimuleringsprijs uit te delen aan kaatsers uit de jongens- en meisjes categorie 14-16 jaar. Dit is vorig jaar met succes gedaan en daarom kan er ook dit jaar weer om gestreden worden.

Dit betreft een prijs die wordt uitgereikt op basis van de wedstrijden 14-16 jaar volgens de federatielijst. Dit zijn dus de wedstrijden waar jullie gelijktijdig kaatsen met de senioren (vaak op een vrijdag of zaterdag).

Blijf jullie dus net zoals vorig jaar ook dit jaar weer massaal opgeven. Wellicht win je nog een extra prijs aan het einde van het seizoen! De prijsuitreiking zal plaatsvinden op de DSD kaatspartij op 24 augustus te Moarre-Ljussens.

De uitreiking van de klassementwinnaars van de 8 jeugdwedstrijden op de woensdagavond zal plaatsvinden op 27 juli in Anjum.

Oan’t sjen op de kaatsvelden!

Federatie Dongeradeel

Klassementencommissie